Over mij

Ik ben José Kruijthoff en heb -naast mijn man, kinderen en kleinkinderen- twee grote liefdes; Interieurs en Coaching.

Interieurs;

Het optimaliseren (inrichten, aanpassen en ontwerpen) van ruimtes waarin mensen leven, werken en ontmoeten is wat ik graag voor je doe.

Coaching;

Op een andere manier maar met dezelfde passie wil ik mensen helpen om gelukkiger te worden door écht zichzelf te leren zijn in verbinding met de ander en de wereld er omheen.

Twee activiteiten in één bedrijf die wat mij betreft veel met elkaar te maken hebben; samen zoeken naar een manier om van onrust naar rust te gaan, van ‘oude shit’ of beperkende overtuigingen je ontwikkelen naar de persoon die jíj bent.

Nog anders gezegd; op zoek naar mogelijkheden en ruimte binnen de grenzen. En 'uitbouwen' kan ook nog…In beide gevallen ben ik iemand die met je meeloopt, goed naar je luistert, je uitnodigt om verder te kijken, confronteert, enthousiasmeert en begeleidt. Naar een vrijer en lichter leven of naar een interieur dat helemaal bij jóu past.

Hoffinterieur bestaat al zo'n 25 jaar, ik ben HBO en post-HBO geschoold voor wie daar belang aan hecht...het leven zelf en de natuur zijn mijn grootste leermeesters samen met een grote passie voor mooi, beter en vooral 'passend'.